Home » Vi er fælles om at skabe en gladere verden

Vi er fælles om at skabe en gladere verden

Alle mennesker hænger på sin vis sammen, og jo flere mennesker, der er glade, jo bedre et sted bliver verden at være. I Danmark er vi som helhed meget ressourcestærke, og det er derfor også muligt at foretage nogle tiltag, der kan sprede sig langt ud i verden. Mennesker bør altid stå sammen og dette i både gode og dårlige tider. Mennesker møder altid udfordringer i deres liv, og det gælder som sådan ikke om hverken at fjerne dem eller eliminere dem, men derimod om at håndtere dem, når de kommer. Dette gøres endnu bedre, når man står sammen med andre mennesker, og især også når det er i form af et eller andet fællesskab.

En god måde at skabe en mere glad verden på, det er ved at have nogle forskellige arrangementer, der skaber mere glæde. Det kan f.eks. være tiltag, hvor man mødes og synger sammen, for flere undersøgelser har vist, at sang er noget af det, der for alvor kan være med til at gøre en stemning rigtig god. Danmark kunne sagtens igangsætte et tiltag, der på den måde kunne blive spredt til hele verden via internettet. Folk over hele verden kunne mødes én gang om måneden for at synge sammen, og via live streamning se hinanden. På den måde kunne alverdens glædebølger sprede sig over alt.

Allerede mange glade initiativer

I Danmark har vi allerede rigtig mange glade initiativer, og der er naturligvis også en årsag til, at Danmark er blevet betegnet som verdens lykkeligste folk. Om det passer eller ej, må man selv vurdere, men der er ikke nogen tvivl om, at vi har det godt på disse breddegrader. Det gælder som altid om at stå sammen i både tykt og tyndt, og her er vi ikke mindst kendt for at have et godt demokrati. Der er ingen mennesker, der havner alene eller på gaden, hvis det ikke er ønsket, og man kan altid hente hjælp enten det ene eller det andet sted. Det er noget af det, der er stærkest ved det land, vi bor i.

Men Danmark har også brug for endnu flere initiativer. Den glade stemning må meget gerne sprede sig, og i nogle tider kan det godt være svært at holde humøret oppe. Det er især i sådanne tider, at det gælder om at holde fanen højt, og det er kun spændende at se, hvad fremtiden bringer. Coronakrisen har bragt mange gode tiltag med sig, og her har man blandt andet også kunne mødes over internettet til fællessang. Det har været en tid, hvor Danmark for alvor har stået sammen, og hvor alle er blevet hjulpet. Sådan er det også flere steder i verden, og man må sige, at det har været en tid, hvor det er blevet vist, at verden som helhed står sammen. Det kan man ikke blive andet end imponeret af, og det tyder også på, at verden er endnu mere rustet, hvis den slags eller noget lignende skulle komme i fremtiden. Det er vejen til en bedre verden.