Home » Skab fred omkring dig

Skab fred omkring dig

Vi mennesker kan gøre meget for at skabe fred, både for os selv og vores omgivelser, og man må sige, at alting som regel starter hos det enkelte menneske. Det gælder først og fremmest om at begynde at tale pænere til sig selv og sine nærmeste, for på den måde kan man få en helt anden energi. De færreste mennesker er opmærksomme på de negative bølger, der bliver sendt ud, når vrede eller negative tanker florerer i hovedet, og jo bedre, man er, til at ændre og transformere sine tanker, jo mere vil livet omkring en begynde at ændre sig.

Der er også mange gode grunde til at begynde at skabe fred i sit sind. Jo mere hovedet larmer, jo nemmere er det at blive forstyrret og at rende i alle mulige uhensigtsmæssige retninger. Mange undersøgelser har vist, at jo mere fred og ro, et menneske har i hovedet, jo mere roligt er det også. Når et menneske er roligt, så tiltrækker det for det meste heller ikke dårlige omstændigheder, og det er en suveræn måde at begynde at ændre sit liv på. Ved man ikke, hvor man skal starte, så findes der meget inspirerende læsning, men også podcasts, der kan hjælpe mennesker til at få ro i hovedet. Man kan også begynde at meditere, mens det også er anbefalelsesværdigt at arbejde på at få så positive tanker som overhovedet muligt.

Skab fred i nuet

Alting sker i nuet, og alt for ofte kan vi mennesker være meget optaget af både fortiden og fremtiden. Fortiden skaber for det meste angst, mens fremtiden kan give en frygt i mennesket. Det kan også være med til at få de negative tanker til at blive flere, og det er her, det gælder om at have et skarpt øje på nuet og der, hvor man er lige nu og her. Har man svært ved at komme ind i det nuværende øjeblik, så kan man med fordel rette opmærksomheden mod sine fødder. Kan man mærke dem solidt plantet i jorden, så er man kommet langt, og derefter er der ikke andet at gøre end at begynde at fokusere på vejrtrækningen. Så bliver man sikkert og nemt meget rolig, og så vil man samtidig også opleve, at tankerne lige så stille begynder at forsvinde. Derfra kan man begynde at leve et helt andet liv af en helt anden kvalitet, og det vil meget hurtigt kunne mærkes.